درخت جذامی، مالاوی

به گزارش تور استانبول، جذام یک بیماری قابل درمان است، اما کمتر از هفتاد سال پیش مردم از این بیماری می مردند. بعد از انتها قرن 17 بیماری جذام نه تنها در کشورهای فقیر آفریقا و آسیا، بلکه در غرب اروپا نیز به یک مشکل جدی تبدیل شده بود. به علت عدم آشنایی با این بیماری، در دسترس نبودن درمان و آسیب هایی که بیماری به ظاهر فرد مبتلا وارد می کرد، فرد مبتلا از جامعه رانده می شد. افرادی که از این بیماری رنج می بردند از جامعه طرد، قرنطینه و حتی کشته می شدند.

درخت جذامی، مالاوی

در کشور مالاوی که در جنوب شرقی آفریقا واقع شده است، افرادی را که از بیماری جذام می مردند، به شیوه مناسبی دفن نمی کردند. مردم از ترس اینکه بیماری به زمین سرایت نکند، به جای دفن کردن اجساد، آن ها را در قبرستانی از درخت آویزان می کردند، یا دست و پای آن ها را می بستند و در درخت توخالی می انداختند تا بمیرند. در 60 سال اخیر چنین اتفاقی از روستای لیوونده گزارش شده است.

طبق یک داستان، نه نفر از افراد یک قبیله محلی به جذام مبتلا شدند. به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری، این افراد دستگیر شدند؛ دست و پایشان را بستند و داخل یک درخت بزرگ بائوباب در دامنه تپه چینگونی انداختند تا بمیرند. در حال حاضر این درخت که با نام درخت جذامی شناخته می گردد، علیرغم این که به یک طرف خم شده و تنه اش آسیب دیده، هنوز هم سر پا به جای مانده است. روی تنه این درخت دست نوشته ای است که می گوید:

قبر کسانی که در گذشته از بیماری جذام رنج می بردند.

شما هنوز هم می توانید به داخل درخت توخالی نگاه کنید و جمجمه و اسکلت هایی که ته آن هستند را ببینید.

منبع: کجارو / amusingplanet.com
انتشار: 29 خرداد 1401 بروزرسانی: 29 خرداد 1401 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 2062

به "درخت جذامی، مالاوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درخت جذامی، مالاوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید