تمدید مهلت انتخاب روش مدیریت سهام عدالت ، چند سهامدار روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردند؟

به گزارش تور استانبول، ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت بیان نمود این مهلت تا سرانجام وقت 29 خرداد 99 تمدید شد.

تمدید مهلت انتخاب روش مدیریت سهام عدالت ، چند سهامدار روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردند؟

از پروفایل اینستاگرام behrouz azand دیدن نمایید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از فارس، بعد از ابلاغیه آزادسازی سهام عدالت در 9 اردیبهشت 99، ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت گفت دارندگان سهام عدالت می توانند با وارد کردن کد ملی خود به سامانه سهام عدالت به نشانی samane.se دو روش مدیریت مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت را انتخاب کنند. در روش مدیریت مستقیم، مدیریت اداره این سهام که مرکب از 49 شرکت شامل 36 شرکت بورسی و 13 شرکت غیربورسی است، توسط خود سهامدار و در تابلوی بورس و اوراق بهادار انجام می شود و در گام اول با مصوبه ستاد آزادسازی سهام عدالت، می تواند تا سقف 30 درصد از ترکیب سهام خود را از طریق بانک هایی که شماره شبای آن را برای دریافت سود سهام اعلام کرده به فروش برساند. اما در روش مدیریت غیرمستقیم، مدیریت پرتفوی (ترکیب سهام عدالت) به شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت واگذار می شود و سهامدار فقط سهام شرکت سرمایه گذاری استانی را خواهد داشت.

همچنین براساس اعلام سامانه اطلاع رسانی سهام عدالت، از ابتدای آزادسازی سهام عدالت در 10 اردیبهشت تا به امروز 17 میلیون نفر از 49 میلیون دارنده سهام عدالت، روش مدیریت مستقیم سهام عدالت را از طریق سامانه مربوطه برگزیدند. قرار بود در ساعات پایانی امشب 17 خردادماه 99 زمان انتخاب روش مدیریت سهام عدالت پایان یابد، اما در آخرین لحظات، ستاد راهبری سهام عدالت گفت با تصمیم این ستاد، انتخاب روش مدیریت مستقیم و یا غیرمستقیم سهام عدالت تا پایان وقت 29 خردادماه جاری تمدید شد.

محمدرضا پورابراهیمی کننده کرمان در مجلس شورای اسلامی به تازگی گفت براساس یک طرح دوفوریتی قرار است ظرف یک ماه برای جاماندگان سهام عدالت در مجلس تصمیم گیری شود.

به گزارش فارس، طرح سهام عدالت که از سال 1385 شروع شده، در ابتدا به شش دهک جمعیتی شامل 49 میلیون نفر واگذار شد که قرار بود هزینه خرید این سهام از محل سود سالانه شرکت های سرمایه پذیر که 49 شرکت بودند پرداخت شود، اما بعد از 10 سال اعلام شد از یک میلیون تومان ارزش اولیه سهام عدالت فقط 532 هزار تومان از محل سود شرکت ها پرداخت شده و هر کس می خواهد باقی مانده این رقم تا یک میلیون تومان را به صورت نقدی پرداخت کند که درنهایت فقط حدود 300 هزار نفر از این طرح استقبال کردند.

همچنین از 49 میلیون سهامدار عدالت، بعد از 14 سال امروزه حدود 1.8 تا 2 میلیون نفر دارای کارت پرس شده با بارکد 24 رقمی سهام عدالت به ارزش یک میلیون تومانی هستند که اسامی آنها در سامانه سهام عدالت وجود ندارد و طبق گفته معاون سازمان خصوصی سازی، ملاک عمل و شناسایی فقط سامانه سهام عدالت است و تمام دعوت نامه ها و کارت های سهام عدالت که در سال 85 به مردم داده شده، اما مشخصات کدملی افراد در سامانه وجود ندارد، از درجه اعتبار ساقط است.

به گزارش فارس، بعد از آزادسازی سهام عدالت، بسیاری از مردم اعلام کرده اند با وجود نیاز مالی و قرار داشتن در دهک های کم درآمد، متأسفانه سهام عدالت ندارند و گفته اند این چه سهام عدالتی است که به کارمندان و اعضای هیأت علمی و قضات داده شده، اما به کارگران و مشاغل آزاد با درآمد بسیار پائین داده نشده است.

در این زمینه طرح دوفوریتی در مجلس مطرح است که قرار است ظرف دوماه تکلیف بقیه شهروندان ایران که سهام عدالت ندارند یا اصطلاحا جاماندگان سهام عدالت روشن شود و در مورد آن تصمیم گیری شود. گرچه قبلاً رئیس سازمان خصوصی سازی در مورد اعطای سهام عدالت به جاماندگان گفته بود دولت سهام بیشتری در اختیار ندارد که قرار باشد به سایر افراد و جاماندگان سهام عدالت پرداخت کند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 21 مرداد 1399 بروزرسانی: 20 دی 1400 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 1048

به "تمدید مهلت انتخاب روش مدیریت سهام عدالت ، چند سهامدار روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تمدید مهلت انتخاب روش مدیریت سهام عدالت ، چند سهامدار روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید