تشخیص گوشت قرمز سالم با چند ترفند ساده

به گزارش تور استانبول، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت: رنگ گوشت قرمز باید روشن و طبیعی بوده و به تیرگی متمایل نشده باشد.

تشخیص گوشت قرمز سالم با چند ترفند ساده

علی نوری در تبادل نظر با ایسنا، با بیان اینکه گوشت سالم ویژگی هایی دارد که هر مصرف نماینده ای باید آن ها را بداند، اظهار کرد: سطح خارجی گوشت نباید مرطوب یا خیس باشد و هیچ گونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن نباید استشمام گردد. در محل اتصال گوشت به استخوان نیز نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد؛ چراکه وجود بوی غیرطبیعی در این قسمت نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است.

این مسئول با تاکید بر این که موارد خون مردگی، قارچ زدگی و ذرات خارجی نباید در گوشت مشاهده گردد، ادامه داد: گوشت نباید بیش از حد سفت و یا لزج و نرم باشد. چربی ها نیز باید سفید و یا متمایل به سفید و بدون هیچ گونه بوی نامطبوع باشد. علاوه بر این ارگان هایی مثل کبد (جگر) نباید دچار تورم و کیست و رنگ و بوی غیرطبیعی باشد.

وی با اشاره به این که گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد، اضافه نمود: محصول خریداری شده باید حتماً مهر دامپزشکی داشته باشد. بعلاوه گوشت های بسته بندی شده موجود در فروشگاه ها باید در یخچال نگه داری گردد و در مدت معینی بعد از فراوری به فروش برسد. هنگام خرید نیز حتماً باید به برچسب موجود روی آن دقت گردد تا از تاریخ فراوری و تاریخ انقضا اطلاع حاصل گردد.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان تاکید نمود: تاریخ فراوری و انقضا، کد پروانه بهره برداری از اداره کل دامپزشکی استان، آدرس محل فراوری و شرایط نگه داری (تازه: صفر تا 4 درجه سانتی گراد، منجمد: منفی 18 درجه سانتی گراد) مواردی است که مصرف نماینده حین خرید فرآورده های خام دامی بسته بندی شده باید به آن دقت نمایند.

نوری اظهار داشت: به هیچ عنوان نباید گوشت چرخ نموده در فروشگاه های موجود در سطح شهر به صورت آماده عرضه گردد و باید فقط به درخواست مشتری و در حضور وی و با رعایت همه مسایل بهداشتی از قبیل شست وشوی مناسب دستگاه صورت بگیرد.

آمار سالانه منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می دهد که قیمت انواع برنج، شکر و گوشت در مردادماه بین حدود 16 تا 204 درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش یافته است.

منبع: فرارو
انتشار: 10 مهر 1401 بروزرسانی: 10 مهر 1401 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 2139

به "تشخیص گوشت قرمز سالم با چند ترفند ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشخیص گوشت قرمز سالم با چند ترفند ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید