پدر هنر آشپزی فرانسه را بشناسید

به گزارش تور استانبول، پل بوکوز در فرانسه با نام پدر هنر آشپزی مشهور است. پل بوکوز (Paul Bocuse) معروف ترین آشپز فرانسویاو چندین سال است که به اسم نمادی از آشپزی در فرانسه شناخته می گردد. بوکوز، سفیر آشپزی مدرن فرانسوی بود و به اسم یکی از برترین آشپزانی شناخته می شد که آشپزی تازه فرانسوی را به اوج خود رساند. این سبک تازه آشپزی، برخلاف آشپزی سنتی فرانسه که بر تجمل غذاها تأکید بیشتری دارد، بر استفاده از مواد غذایی تازه و باکیفیت متمرکز است.

پدر هنر آشپزی فرانسه را بشناسید

با ما همراه باشید و با تور فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم

او به تنهایی حرف اول را در جهانی غذا و آشپزی نمی زد، بلکه شاگردانی که تربیت کرد، بهترین سرآشپزان سراسر جهان شدند. بوکوز در سال 1975 میلادی برای اولین بار، سوپ قارچ دنبلان را برای یک مراسم شام رسمی ریاست جمهوری در کاخ الیزه ابداع و ارائه کرد. وی در سال 2011 میلادی به اسم آشپز قرن انتخاب شد.

منبع: گردشبان
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 1746

به "پدر هنر آشپزی فرانسه را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پدر هنر آشپزی فرانسه را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید