مفقودالاثر در تکریت یازدهم

به گزارش تور استانبول، خبرنگاران : گل کاشتی عباس روایت عباس حسین زاده خالدی، آزاده تهرانی است. اصالت این آزاده ریشه در خالدآباد نطنز از شهرهای استان اصفهان دارد.

مفقودالاثر در تکریت یازدهم

عباس حسین زاده خالدی سال 1365برای خدمت مقدس سربازی به جبهه رفت و خاتمه ساعت 5 صبح چهارم تیرماه 1367درحالی که فقط 45 روز با انتها خدمت فاصله داشت و به سختی مجروح بود در منطقه شهابیه به اسارت عایدی. این آزاده سال های اسارت خود را در بندهای 2 و 3 اردوگاه اسرای مفقودالاثر تکریت 11 در بی خبری خانواده سپری کرد.

کتاب گل کاشتی عباس دارای چهار فصل و پنج صفحه ضمائم و هشت صفحه اعلام است که در فصل اول به کودکی و نوجوانی، فصل دوم به دوران جنگ، فصل سوم به اسارت، فصل چهارم به آزادی می پردازد.

در بخشی از کتاب می خوانیم:

گفتم: عباس، وقت داره می گذره، من نمی توم برم داخل آسایشگاه و صابونم رو بیارم، می تونی یه کم بهم پودر بِدی سرم رو بشورم؟!

به خودم گفتم ما که سرمان را با تیغ زدیم و مو نداریم، حالا چه فرقی می کنه با چی بشوریم، با صابون یا پودر! پودر را از عباس گرفتم و رفتم داخل حمام و با دو آفتابه آب و کمی پودر رخت شویی خودم را شستم. وقتی آمدم بیرون، تا چشم عباس افتاد به من، زد زیر خنده، حالا نخند کی بخند، گفتم: چی شده عباس، چرا الکی می خندی؟

گفت: سرت مثل برف سفید شده!

پودر لباس شویی کار خودش را نموده بود، تمام سرم پوست پوست شده بود...

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران
انتشار: 28 خرداد 1402 بروزرسانی: 28 خرداد 1402 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 2251

به "مفقودالاثر در تکریت یازدهم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مفقودالاثر در تکریت یازدهم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید