طرز تهیه کوبه عربی

به گزارش تور استانبول، کبه یک غذای عربی است و بیشتر در عراق و لبنان خورده می گردد این غذا که که شبیه پیراشکی و سمبوسه می باشد و با برنج پخته و چرخ شده درست می گردد و سپس در روغن سرخ می گردد

طرز تهیه کوبه عربی

به گزارش خبرنگاران به نقل و مامی فود

مواد لازم

برنج4 پیمانه

کشمش1/5 پیمانه

زرشک نصف پیمانه

گوشت چرخ نموده200 گرم

زعفران دمنموده مقدار لازم

تخم مرغ1 عدد

نمک فلفل مقدار لازم

روغن مایع مقدار لازم

پیاز1عدد

رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا 4 پیمانه برنج را با آب خوب می شوریم و برنج را تمیز می کنیم. سپس آن را در یک قابلمه می ریزیم و به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج روی آن آب می ریزیم. کمی زعفران و نمک و روغن مایع به قابلمه برنج اضافه می کنیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و گاز را روشن می کنیم. وقتی آب جوش آمد زیر شعله گاز را کم می کنیم و درب قابلمه را می بندیم و منتظر می شویم تا آب بجوشد و برنج ما کاملا مغز پخت گردد و همه آب داخل قابلمه تبخیر گردد. سپس برنج را آبکش می کنیم و منتظر می شویم تا سرد گردد. وقتی برنج سرد شد آن را دو بار چرخ می کنیم و با دست برنج را خوب ورز می دهیم و کنار می گذاریم. (حتما برنج سرد باشد وگرنه غذا وا می رود).

مرحله دوم تهیه کبه عربی با گوشت:

سپس در این مرحله 1 عدد پیاز را خوب می شوریم و پوست آن را با چاقو می کنیم و پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم. داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز قرار می دهیم و وقتی روغن داغ شد پیازهای خرد شده را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی و سبک گردد.

200 گرم گوشت چرخ نموده مخلوط گوسفند و گوساله را به تابه پیازها اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس 2 قاشق رب گوجه فرنگی را نیز همراه گوشتها در تابه تفت می دهیم تا غذای ما خوشرنگ و خوشمزه گردد و نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم تهیه کبه عربی با گوشت:

سپس در این مرحله کشمش و زرشک را که قبلا به مدت 1 ساعت در آب خیسانده بودیم در تابه در روغن تفت می دهیم و بعد از کمی تفت کشمش و زرشک را به تابه گوشتها و پیازها همراه با کمی زعفران دمنموده اضافه می کنیم. مواد را باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم. سپس زیر گاز را خاموش می کنیم و منتظر می شویم تا مواد سرد گردد. (حتما مواد سرد باشند و گرنه غذا وا می رود). اکنون مایه داخل کبه ما آماده است.

مرحله چهارم تهیه کبه عربی با گوشت:

سپس در این مرحله به اندازه یک مشت از برنج پخته شده و چرخ شده را که کاملا سرد شده بر می داریم و آن را با دست به شکل استوانه ای در می آوریم وسط آن را با انگشت کمی گود می کنیم و کمی از مایه کبه آماده شده را بر می داریم (گوشت و پیاز) و داخل برنج چرخ شده می گذاریم و سپس دو طرف آن را با دست خوب فشار می دهیم تا کبه ما بسته گردد و شکل استوانه گردد و مواد کاملا داخل آن قرار گیرد.

مرحله پنجم تهیه کبه عربی با گوشت:

سپس در این مرحله 1 عدد تخم مرغ را در یک کاسه می شکنیم و با چنگال زرده و سفیده آن را خوب مخلوط می کنیم و با یک فرچه یا قلمو به هر دو طرف کبه آماده شده تخم مرغ می مالیم (می توانیم در صورت تمایل کمی زعفران دمنموده نیز داخل تخم مرغها بریزیم و همراه با تخم مرغها به کبه ها بمالیم).

مرحله ششم تهیه کبه عربی با گوشت:

سپس در این مرحله داخل یک قابلمه گود مقداری روغن مایع می ریزیم و قابلمه را روی شعله گاز قرار می دهیم و وقتی روغن خوب داغ شد کبه ها را یکی یکی در روغن سرخ می کنیم تا خوشرنگ و طلایی گردد. سپس آنها را در یک ظرف مناسب می ریزیم و برای وعده غذایی شام و یا ناهار همراه با سبزی و سالاد شیرازی میل می کنیم.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 دی 1399 بروزرسانی: 2 دی 1399 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 1322

به "طرز تهیه کوبه عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوبه عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید