طرز تهیه شیرینی هلویی خوشمزه؛ آموزش تصویری و مرحله به مرحله
به گزارش تور استانبول، شیرینی هلویی نه تنها در ظاهر شبیه هلو است بلکه به لطف مربای هلویی که در بین آن واقع شده است، مزه شیرین و دلچسب هلو را هم حفظ می نماید.
ترکیب هنر و غذا قطعا شگفتی می آفریند. شیرینی هلویی مانند شیرینی ملکه بادام جزء شیرینی های خشک است که می توانید با مواد در دسترسی به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.. همچنین ظاهر دلفریب و زیبای این شیرینی می تواند در کنار شیرینی های خانگی ایام عید، زینت بخش میز پذیرایی شما باشد. در این مطلب یکی از بهترین دستورات تهیه این شیرینی را برای شما آماده نموده ایم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی هلویی
مواد لازم (برای 17 عدد شیرینی) | |
آرد | نصف فنجان |
بکینگ پودر | سه چهارم قاشق چای خوری |
کره نرم شده | 5 قاشق غذا خوری |
شکر دانه ریز | یک سوم فنجان |
شکر قهوه ای | یک چهارم فنجان |
تخم مرغ بزرگ | یک عدد |
خامه ترش | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | سه چهارم قاشق چای خوری |
مواد لازم برای لایه میانی و تزئین | |
مربا هلو | به مقدار لازم |
شیر | 6 قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی زرد و قرمز | به مقدار لازم |
شکر دانه ریز | نصف فنجان |
برگ نعناع تازه برای تزئین (اختیاری) | به مقدار لازم |
مراحل تهیه
فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید.
- در یک کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- خامه، کره، شکر دانه ریز و شکر قهوه ای را با هم زن برقی با سرعت متوسط حدود یک دقیقه هم بزنید.
- تخم مرغ، وانیل و بعد خامه ترش را اضافه کنید و تا زمانی که به یک مخلوط یک دست تبدیل گردد هم زدن را ادامه دهید.
- در این مرحله مخلوط آردی را به آرامی به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- یک گلوله کوچک از این خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید.
- سپس مقداری آن را با کف دست فشار دهید تا کمی صاف گردد. (سعی کنید تمام شیرینی ها را به یک اندازه در بیاورید تا زیبایی کار نیز حفظ گردد.)
- درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
- خمیرهای شیرینی را درون سینی فر بچینید.
شیرینی ها را به مدت 14 تا 15 دقیقه درون فر بپزید.
- بعد از پخت شیرینی ها را روی یک قفسه قرار دهید تا کمی خنک شوند.
- بعد از اینکه شیرینی ها به طور کامل خنک شدند، مانند تصویر زیر کمی از زیر آن ها را خالی کنید.
- در قسمت خالی شده حدود یک قاشق چای خوری مربای هلو یا مارمالاد بریزید.
- بعد دو شیرینی را بردارید و به هم بچسبانید؛ به طوری که مربای هلو لایه میانی این دو شیرینی باشد.
تزئین شیرینی هلویی
بعد از پخت نوبت به تزئین این شیرینی خوش مزه می رسد. نیازی نیست که حتما هنرمند باشید تا بتوانید این کار را انجام دهید؛ چرا که تزئین این شیرینی بسیار آسان است. در ادامه آموزش تزئین زیبای این شیرینی آورده شده است.
- در دو کاسه کوچک به صورت جداگانه سه قاشق غذاخوری شیر بریزید.
- رنگ خوراکی قرمز را درون یکی از کاسه ها و رنگ خوراکی زرد را نیز درون کاسه دیگر بریزید.
- شیر را خوب هم بزنید تا این رنگ های خوراکی کاملا حل شوند.
- حالا شیرینی هایی که به هم چسباندید را بردارید و با قلموی نقاشی نیمی از آن را به رنگ زرد و نیم دیگر آن را به رنگ قرمز آغشته کنید. (به جای آنکه شیرینی را در مخلوط شیر و رنگ خوراکی فرو کنید، حتما با قلمو آن را رنگ کنید. این کار از خیس شدن بیش از حد شیرینی جلوگیری می نماید.)
- پس از رنگ کردن شیرینی ها، آن ها را مانند تصویر زیر در شکر بغلتانید.
- در نهایت برای زیباتر شدن شیرینی هلویی روی آن را با یک برگ نعناع تزئین کنید.
- پس از اتمام مراحل ، شیرینی ها را در ظرفی دربسته قرار دهید و در جای خشک و خنک نگه داری کنید.
نوش جان ...
روش نگهداری شیرینی خشک و تر
طرز تهیه شیرینی کرکی
سخن آخر
در بعضی از دستورالعمل ها برای تهیه این شیرینی از روغن استفاده می گردد؛ اما توجه کنید که کره طعم بهتری به شیرینی داده و بافت آن را نرم تر می نماید. آیا شما هم با ما موافقید؟ آیا تا به حال پخت این شیرینی خاص و بی نظیر را امتحان نموده اید؟ دستورالعمل پخت شما چه تفاوتی با این دستورالعمل دارد؟ تجربیات ارزشمندتان در خصوص پخت این شیرینی دلچسب را به وسیله ارسال نظر با ما در میان بگذارید.
برگرفته از : cookingclassy.com
منبع: setare.com