طرز تهیه سس آلفردو گیاهی با شیر بادام
به گزارش تور استانبول، با تهیه پاستا آلفردو گیاهی، دوستان و آشنایان تان را با تنوع غذایی رژیم گیاهی غافلگیر کنید. در این دستورالعمل، طرز تهیه سس آلفردو وگان یا همان سس آلفردو گیاهی آموزش داده داده می گردد. در این طرز تهیه سس آلفردو، از هیچ محصول لبنی استفاده نشده است. اگر عدم تحمل لاکتوز دارید، این سس می تواند مناسب شما باشد. سس ها رکن اساسی طعم دهی به غذاها، به خصوص انواع پاستا، هستند.
در میان طعم های مختلف پاستا، طعم آلفردو یکی از محبوب ترین طعم ها است. سس آلفردو کلاسیک با پنیر پارمسان تهیه می گردد اما در جایگزین گیاهی آن، می توانید شیر بادام یا شیر نارگیل را بهره ببرید. به این ترتیب، علاوه بر مزه خوب همیشگی سس آلفردو، طعم ملایمی از بادام یا نارگیل هم به سس اضافه می گردد. در ادامه، با طرز تهیه سس آلفردو وگان همراه ما باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه سس آلفردو گیاهی
- روغن زیتون یا کره گیاهی سه قاشق غذاخوری
- سیر دو حبه
- آرد یا نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
- بادام هندی بو نداده یک فنجان
- شیر بادام کاله یک فنجان
- نمک یک ونیم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه به اندازه لازم
- مخمر خوراکی یک قاشق چای خوری
- جعفری تازه خردشده (برای تزیین) به اندازه لازم
طرز تهیه سس آلفردو گیاهی
مرحله اول
برای آغاز تهیه سس آلفردو گیاهی به سراغ تهیه خامه بادام هندی بروید. ابتدا بادام هندی بو نداده را در دو فنجان آب به مدت پنج تا 10 دقیقه روی حرارت میانه گاز بجوشانید. بعد از آن که آب آغاز به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک گردد. بعد از آن، بادام هندی ها را با عبور از یک آبکش یا صافی از آب جدا کنید.
مرحله دوم
بادام های تصفیه شده را همراه با یک چهارم فنجان شیر بادام درون یک مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خامه بادام زمینی یک دست گردد. اکنون نوبت به مراحل اصلی تهیه سس آلفردو می رسد.
مرحله سوم
در این مرحله از طرز تهیه سس آلفردو گیاهی، نوبت به پوست گرفتن و خرد کردن سیر است. سیرها را ریز خرد کنید. یک تابه میانه بردارید. تابه را روی شعله میانه قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید تا خوب گرم گردد. مراقب باشید تا روغن زیاد روی شعله نماند؛ در این صورت روغن می سوزد. پس از آن، سیر را درون تابه بریزید و با حرارت شعله تفت دهید. بعد از گذشت حدود یک دقیقه، آرد را کم کم به تابه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا روغن به خوبی جذب آرد گردد و مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، شیر بادام را به آرامی به تابه اضافه کنید. در حین اضافه کردن شیر مواد درون تابه را هم بزنید. این هم زدن را آنقدر ادامه بدهید تا مواد یکدست شوند. سپس، خامه بادام زمینی که در ابتدا تهیه نموده اید را به تابه اضافه کنید. در همین مرحله، مخمر آشپزی که جایگزین پنیر پارمسان است را اضافه کنید. به یاری یک گوشت کوب برقی یا حتی دستی مواد را درون تابه مخلوط کنید.
مرحله پنجم
اگر مواد شما سفت است کمی دیگر از شیر بادام به آن اضافه کنید. اجازه دهید ظرف روی شعله کمی بماند مواد داخل آن کامل پخته شوند. زمانی که حباب های ریزی روی سس تشکیل شد و بافت با غلظت مناسبی را گرفت، زیر شعله را خاموش کنید. سس آلفردو وگان شما آماده است. برای تزیین روی سس می توانید کمی جعفری تازه خرد شده بریزید و همراه با پاستا آلفردو میل کنید. نوش جان!
فوت و فن طرز تهیه سس آلفردو گیاهی
- برترین انتخاب برای تهیه سس آلفردو گیاهی، شیر بادام و شیر نارگیل است.
- شیر بادام را می توانید خودتان در خانه با بادام تازه تهیه کنید و از آن در تهیه سس آلفردو وگان بهره ببرید.
- در صورتی که بخواهید از شیر نارگیل به جای برای تهیه سس بهره ببرید. با توجه به تفاوت غلظت آن، شیر نارگیل و آب را جایگزین شیر بادام و روغن کنید. بنابراین از روغن کمتری هم استفاده خواهید کرد.
- می توانید جوز هندی را هم در مرحله آخر به عنوان طعم دهنده بهره ببرید.
- اگر حساسیت به گلوتن دارید، به جای آرد، از نشاسته ذرت بهره ببرید.
- اگر سس شما بیش از حد رقیق شد، اجازه دهید مایه سس زمان بیشتری روی حرارت قل بخورد. این قل خوردن اضافی باعث افزایش غلظت سس می گردد.