طرز تهیه حلوا شکری در خانه؛ یک میان وعده مقوی
به گزارش تور استانبول، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه حلوا شکری را به شما عزیزان آموزش دهیم.
جهت دریافت خدمات بازسازی ساختمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید.
به گزارش، حلوا شکری از آن خوراکی هایی است که معمولا به صورت بسته بندی و مدل کارخانه ای آن را تهیه می کنیم. یک میان وعده مقوی که می توانیم آن را جایگزین تنقلات مضر و بی فایده کنیم. با این حال نمی گردد انکار کرد که مواد نگهدارنده و ترکیباتی که ما از آن خبر نداریم، در مدل های کارخانه ای آن ممکن است سلامت این خوراکی را تا حد زیادی از بین ببرد. پس چه بهتر که حلوا شکری را در خانه تهیه کنیم و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببریم.
ارده (کنجد آسیاب شده): 120 گرم
آرد گندم: 210 گرم
گردو خرد شده: 150 گرم
آب: 1 پیمانه
شیره انگور یا شکر: نیم کیلوگرم
گلاب: سه قاشق سوپخوری
پودر پسته: به مقدار لازم
محلول زعفران: 1 قاشق سوپخوری
کره: به مقدار لازم (در صورت احتیاج)
1. برای تهیه حلوا شکری ابتدا آرد را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد از بین برود سپس ارده را به آرد بو داده شده بیفزایید و به مدت پنج دقیقه مخلوط آرد و ارده را روی حرارت ملایم شعله گاز هم بزنید.
2. سپس گردو خرد شده را به مخلوط آرد و ارده اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید و بلافاصله مخلوط آرد و گردو را به ظرفی مناسب انتقال دهید.
3. آب و شکر را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر در آب حل گردد.
4. گلاب و محلول زعفران را به محلول شکر اضافه کنید.
5. شعله گاز را زیاد کنید تا شربت حلوا به دمای جوش برسد.
6. شربت را به مخلوط آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا دمای مخلوط آرد و شربت یکسان گردد.
7. قالب کمربندی را با یاری سلفون به خوبی بپوشانید و حلوا شکری را درون قالب بریزید سپس قاشق مناسبی را با یاری کره ذوب شده به خوبی چرب کنید و روی سطح حلوا شکری را با یاری قاشق صاف کنید و مقداری پودر پسته و یا خلال پسته روی حلوا شکری بریزید و آن را به مدت 12 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- نباید در هنگام تفت خوردن آرد رنگ آن عوض گردد.
- اگر حلوا سفت شد مقداری کره به آن اضافه کنید تا نرم گردد.
- اگر حلوا شکری بعد از آماده شدن شل بود می توانید آن را درون یخچال قرار دهید تا سفت تر گردد.
- حلوا شکری را می توانید با یاری اسکوپ درون کپسول های مخصوص شیرینی بریزید و با یاری بادام پرک شده و پودر پسته آن را تزیین کنید.
در صورت تمایل می توانید برای تهیه حلوا شکری به جای استفاده از شکر از عسل و یا شیره انگور بهره ببرید.
منبع : ایرنا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان