رشد 6 درصدی اهدای خون در یزد
به گزارش تور استانبول، خبرنگاران/یزد مدیر کل انتقال خون یزد از رشد شش درصدی اهدای خون در هفت ماهه اول امسال اطلاع داد.

دکتر نقی تقوایی با اشاره به استقبال خوب مردم یزد جهت اهدای خون، گفت: در هفت ماه سالجاری 32 هزار و 732 نفر به مراکز انتقال خون در استان مراجعه کردند که از این تعداد 24 هزار و 314 نفر پیروز به اهدای خون شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 30 هزار و 804 نفر مراجعه نموده بودند، شش درصد رشد داشته است که این نشانگر ترویج حس نوع دوستی در بین مردم دارالعباده یزد و همچنین جای تقدیر و تشکر دارد.
وی اضافه کرد: از این تعداد اهدای خون، 70.4 درصد اهدانماینده مستمر بودند یعنی حداقل در سال دو بار اهدای خون داشتند، 25.4 درصد اهدانماینده با سابقه و مابقی بار اولی بودند.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرنگاران، تقوایی با اشاره به راه اندازی دستگاه های جدید در این اداره کل، گفت: اهدانمایندگان به جای اهدای خون می توانند اهدای پلاسما و پلاکت آفرزیس داشته باشند و در پذیره نویسی سلول های بنیادی خون ساز نیز مشارکت نمایند و جان بیماران را نجات دهند.
مدیر کل انتقال خون استان در ادامه با اشاره با پاسخگویی 99 درصدی درخواست بیمارستان ها توسط مرکز انتقال خون استان، اضافه کرد: در هفت ماه ابتدایی سالجاری 39 هزار و 702 واحد خون و فرآورده های آن به مراکز درمانی ارسال شده است و در حال حاضر ذخایر خونی در استان وضعیت مناسبی دارد.
تقوایی در سرانجام با اشاره به کاهش مراجعه مردم برای اهدای خون در روزهای سرد سال، گفت: از شهروندان درخواست می گردد تا با توجه به احتیاج دائمی بیماران به خون و فرآورده های خونی با اهدای خون خود، اداره کل انتقال خون استان را در جهت تامین خون سالم برای بیماران کمک نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا