به روزرسانی ضوابط درجه بندی هتل های ایران
به گزارش تور استانبول، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در به روز رسانی ضوابط درجه بندی هتل های 1 تا 5 ستاره کشور، تلفیق نگاه جهانی و عملکرد ایرانی را در راستای افزایش کیفیت خدمات و رضایت مندی گردشگران الزامی دانست.
مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حضور در دوازدهمین جلسه کارگروه بازنگری و تدوین ضوابط نو درجه بندی هتل های کشور گفت:
بهره مندی از نمونه های پیروز بین المللی و پیوند آن به رویکرد و شرایط بومی کشور به عنوان عملکرد ایرانی، می تواند به عنوان تلفیقی کاربردی در روند به روز رسانی ضوابط درجه بندی هتل ها به کار گرفته گردد و در نهایت به ارائه ستاره هایی منطبق با کیفیت واقعی خدمات، منتهی گردد.
وی با بیان این که گردشگری و هتلداری در زمره مشاغل بین المللی طبقه بندی می شوند، اضافه کرد که برای جلب رضایت گردشگران و ورود حرفه ای به این صنعت در بازار رقابتی موجود دنیای باید ضوابط و استانداردهای کیفیت دنیای در تدوین و بازنگری ضوابط و مقررات جاری مد نظر قرار گیرد.
معاون گردشگری گفت که در رویکرد نو بیش از هر چیز رضایت از کیفیت خدمات اولویت می یابد و در این بازنگری کوشش شده است سرفصل های مربوط به کیفیت و راحتی تجهیزات، کیفیت خدمات و رعایت اصول توسعه پایدار و دسترسی افراد معلول وجانباز به منظور باز تعریف بستری مطمئن برای افزایش رضایتمندی گردشگران فراهم گردد.
رحمانی موحد با اشاره به این که پیش نویس اولیه طرح بازنگری ضوابط درجه بندی هتل ها بر مبنای مطالعات میدانی و بهره مندی از نمونه های پیروز بین المللی می تواند ضریب اطمینان پذیری این روند را افزایش دهد، اعلام کرد:
استفاده از گزارش مشترک نهاد نظرسنجی نروژ و سازمان دنیای دنیاگردی در این زمینه و نیز ضوابط درجه بندی کشور فرانسه به عنوان مقصد اول گردشگری دنیا، به واسطه تلفیق و ترکیب با نگاه بومی و عملکرد ایرانی سبب شکل گیری پیش نویس اولیه شده است که انشاالله این پیش نویس در اختیار مراجع و تشکل های تخصصی و علمی قرار گرفته و نسخه نهایی آن پس از تایید ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابلاغ خواهد شد.
وی با بیان اینکه احتیاج است در بدنه ضوابط درجه بندی هتل ها کیفیت، جامع نگری و پاسخ گویی همه جانبه به احتیاجها و الزامات موجود لحاظ گردد گفت که با هماهنگی کلیه روابط و مناسبت های تاثیرگذار در این موضوع با نگاهی جامع به آینده و حال حاضر نسخه نهایی پیش نویس مورد نظر آماده گردد.
پس از تدوین نهایی پیش نویس در کارگروه فنی مربوطه، قرار است در نشست هایی با گروه های مختلف هتلداری، نقطه نظرات تکمیلی نیز اخذ و در ضوابط نو گنجانده گردد.
منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا