پاسخ امام خمینی(ره) به منتقدان اِشغال سفارت آمریکا

به گزارش تور استانبول، پس از اِشغال سفارت آمریکا در ایران، امام خمینی(ره) در موضعی تاریخی به این رویداد واکنش نشان دادند.

پاسخ امام خمینی(ره) به منتقدان اِشغال سفارت آمریکا

به گزارش خبرنگار، با پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا تمام کوشش خود را برای به شکست انجامیدن نهضت مردم ایران انجام داد. سفارت آمریکا مرکز و کانون کارشکنی های این کشور در راستا انقلاب بود.

دانشجویان پیرو خط امام در روز 13 آبان در سال 1358 حماسه آفریدند و آخرین امید آمریکا برای ایجاد خلل در عزم و خواست مردم را ناامید کردند. در این روز عده ای از دانشجویان انقلابی با بالارفتن از دیوار سفارت آمریکا با وجود مقاومت محافظان و آمریکایی ها، سفارت را به تصرف کامل درآوردند.

این اقدام دانشجویان پیرو خط امام با واکنش امام خمینی(ره) همراه بود، ایشان در یکی از سخنرانی های خود در واکنش به انتقاد بعضی از اقدام دانشجویان فرمودند:

کدام سفارت؟! ما مرکز جاسوسی را گرفتیم نه سفارتخانه را. اصلًا ما هیچ سفارتخانه ای را نگرفتیم. آمریکا سفارتخانه ندارد اینجا. آمریکا مأمورین سیاسی ندارد اینجا.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 4 دی 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 528

به "پاسخ امام خمینی(ره) به منتقدان اِشغال سفارت آمریکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاسخ امام خمینی(ره) به منتقدان اِشغال سفارت آمریکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید