مصوبه اصلاح ماده (5) آیین نامه هدایت و رانندگی ابلاغ شد
به گزارش تور استانبول، معاون اول رئیس جمهور مصوبه مربوط به اصلاح ماده (5) آیین نامه هدایت و رانندگی را ابلاغ کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مصوبه مربوط به اصلاح ماده (5) آیین نامه هدایت و رانندگی را ابلاغ کرد.
هیئت وزیران در جلسه مورخ 26 مرداد 1399، به منظور پیشگیری و برطرف مشکل ناشی از هزینه های اقتصادی بسیار زیاد برای نگهداری و توسعه انبار پلاک های فک شده توسط پلیس به دلیل عدم خریداری خودرو جدید توسط صاحب پلاک، با اصلاح تبصره ماده (5) آیین نامه هدایت و رانندگی موافقت کرد.
به موجب مصوبه مذکور، صاحب پلاک فک شده یا نماینده قانونی وی در صورت خرید خودرو بعد از فک پلاک، باید برای دریافت مجوز نصب پلاک جدید بر روی وسیله نقلیه خریداری شده به واحد شماره گذاری یا مراکز مجاز مراجعه نماید.
هدایت و رانندگی پلاک های فک شده را حداکثر تا یک سال نگهداری و در صورت عدم مراجعه صاحب قبلی، با حفظ کلیه سوابق پلاک و مالک قبلی خودرو در سامانه های شماره گذاری، پلاک های مذکور را به افراد متقاضی جدید اختصاص خواهد داد.
منبع: خبرگزاری دانشجو