طرز تهیه تیرامیسو ؛ یک دسر ایتالیایی خوشمزه

به گزارش تور استانبول، تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که از لایه های پنیر ماسکارپونه و بیسکوییت لیدی فینگر آغشته به قهوه اسپرسو تشکیل شده است.

طرز تهیه تیرامیسو ؛ یک دسر ایتالیایی خوشمزه

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

سرویس آشپزی - برای تهیه تیرامیسو به بیسکوییت لیدی فینگر احتیاج خواهید داشت. جهت آشنایی با طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی به سایر بخش های مجله اینترنتی خبرنگاران مراجعه فرمایید. البته این بیسکوییت به صورت آماده در فروشگاه های لوازم قنادی و سوپرمارکت های معتبر در دسترس می باشد.

قهوه مورد استفاده در تهیه تیرامیسو، معمولا قهوه اسپرسو می باشد. لذا در صورت در دسترس نبودن این قهوه و یا باب طبع نبودن طعم آن می توانید قهوه فوری و یا پودر نسکافه را جایگزین آن کنید.

دسر تیرامیسو معمولا در ظروف شیشه ای که لایه های آن قابل مشاهده باشد تهیه و سرو می گردد.

مواد لازم جهت تهیه تیرامیسو

بیسکوییت لیدی فینگر

25 تا 35 عدد

پودر قند

6 قاشق غذاخوری

خامه قنادی

300 گرم

زرده تخم مرغ

4 عدد

وانیل

1/8 قاشق چایخوری

شکلات رنده شده

50 گرم

طرز تهیه تیرامیسو

  1. ابتدا زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را به یاری همزن حدود 15 دقیقه بزنید تا سفید و کشدار گردد.
  1. را در ظرفی جداگانه بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
  1. را به تخم مرغ اضافه کنید و بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد و یکدست گردد.
  1. در این مرحله مخلوط تخم مرغ را به خامه و پنیر اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند.
  2. سپس بیسکوییت های لیدی فینگر را به قهوه اسپرسو خنک شده آغشته کنید و یک لایه کف ظرف بچینید. (در صورت تمایل برای تهیه تیرامیسو ایستاده باید علاوه بر کف قالب یک ردیف لیدی فینگر در اطراف جداره قالب کمربندی خود قرار دهید.) و یک لایه از کرم خامه ای تهیه شده را روی بیسکوییت ها بریزید و به یاری لیسک صاف کنید.
  1. این کار را تا خاتمه بیسکوییت ها ادامه دهید و در نهایت سطح دسر تیرامیسو را با شکلات رنده شده، پودر نسکافه و یا پودر کاکائو الک شده بپوشانید.

همچنین می توانید دسر تیرامیسو را به شکل چیز کیک تیرامیسو تهیه و تزیین نمایید.

و یا از لیوان و ظروف تک نفره برای سرو این دسر استفاده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو

2 قاشق چایخوری

آب

1/2 پیمانه

طرز تهیه قهوه اسپرسو

  1. برای تهیه قهوه اسپرسو به کتری مخصوص تهیه این قهوه احتیاج خواهید داشت. برای این منظور می بایست 2 قاشق چایخوری قهوه اسپرسو را درون فیلتر کتری بریزید و سطح آن را صاف کنید.
  2. سپس مخزن آب کتری را با 1/2 پیمانه آب سرد پر کنید.
  3. کتری را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که قهوه آماده گردد.
  4. قهوه آماده شده را در ظرفی نسبتا مسطح بریزید تا خنک گردد.

در آلبوم زیر با نمونه های دیگری از تزیین دسر تیرامیسو آشنا خواهید شد:

منبع: ستاره
انتشار: 15 آبان 1399 بروزرسانی: 15 آبان 1399 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 1223

به "طرز تهیه تیرامیسو ؛ یک دسر ایتالیایی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تیرامیسو ؛ یک دسر ایتالیایی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید