طرز تهیه اکبر جوجه در خانه

به گزارش تور استانبول، کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبر جوجه جذاب و خوش طعم در خانه داشته باشید.

طرز تهیه اکبر جوجه در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه کار با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران، طرز تهیه اکبر جوجه را در زیر بخوانید.

مواد لازم:

جوجه مرغ: یک کیلوگرم

رب انار شیرین یا ملس: 2 پیمانه

لیموترش: 1 کیلوگرم

زعفران دم نموده: 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 3 پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم گردد.

2. بعد جوجه ها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

فوت و فن ها:

- تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید چون خوشمزه تر می گردد.

- جوجه ها باید با پوست پخته و سرخ شوند.

  • جوجه ها باید به مدت 1 تا دو ساعت، با توجه با اندازه شان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.

منبع: ایرنازندگی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 مهر 1399 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 1168

به "طرز تهیه اکبر جوجه در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اکبر جوجه در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید