در آینده چه غذا هایی خواهیم خورد؟

به گزارش تور استانبول، خبرنگاران - الهام مظفری : دانشمندان و آینده پژوهان پیش بینی می نمایند که با توجه به مشکلاتی که رشد بیش از حد جمعیت و منایع محدود پیش می آورد، باید هر روز به چیز های که می خوریم فکر کنیم. تحقیقات در صنایع غذایی و پیشرفت سریع تکنولوژی، زوایای جدیدی از آنچه در آینده خواهیم خورد را نشان می دهند که در این مطلب با آن ها آشنا می شوید.

در آینده چه غذا هایی خواهیم خورد؟

حشرات

به گفته سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، امروزه حداقل دو میلیارد نفر در دنیا از حشرات تغذیه می نمایند. اگرچه از نظر خیلی از ما خوردن حشرات چندش آور است، اما حشرات سرشار از چربی، پروتئین، فیبر و موادمعدنی هستند. علاوه بر این خوردن حشرات نسبت به خوردن دام با محیط زیست سازگارتر است و مزه بعضی از آن ها بسیار شبیه محصولاتی است که در حال حاضر می خوریم مثل: سیب، بیکن، بادام زمینی یا ماهی.

جلبک: هنگام تنفس غذایتان را هم پرورش دهید

بیشتر جلبک ها حاوی مقادیر زیادی از اسیدچرب امگا-3 هستند، یک ماده مغذی ضروری که خواص زیادی دارد. مخترعان و طراحان اظهار می نمایند که انسان ها با پوشیدن یک ماسک خاص می توانند جلبک مورد نیازشان را هنگام نفس کشیدن پرورش دهند.

گوشت آزمایشگاهی

فراوری گوشت در آزمایشگاه روشی برای مبارزه با مسائل محیط زیستی است: انتشار گاز های گلخانه ای، صید بیش از حد ماهی و نگرانی های مرتبط با حیوانات. شرکتی به نام گوشت ممفیس در حال حاضر با استفاده از سلول های بنیادین حیوانات گوشت آزمایشگاهی فراوری می نماید. هزینه فراوری 450 گرم گوشت آزمایشگاهی در حال حاضر 2400 دلار می گردد.

فراوری غذای زنده با چاپ سه بعدی

چاپگر های سه بعدی هم می توانند اشیای پلاستیکی و فلزی فراوری نمایند و هم چنین موادغذایی چاپ، آماده و سرو نمایند! یک طراح هلندی غذا، باغبانی و چاپ سه بعدی را با هم ترکیب نموده است. ابتدا یک محفظه خمیری حاوی خاک خوراکی و دانه های مختلف چاپ می گردد و چند روز بعد، دانه ها آغاز به رشد می نماید و از حفره های کوچک پوسته خمیری بیرون می آیند.

بسته بندی تجزیه پذیر موادغذایی

چندین سال طول می کشد که بسته بندی های پلاستیکی به طور طبیعی تجزیه شوند. یک شرکت سوئدی راه حلی برای این مشکل پیدا نموده است. آن ها برای روغن، بسته بندی از جنس موم و شکر کاراملی شده، برای اسموتی بسته بندی از جنس جلبک و آب، و برای برنج، بسته بندی از موم زنبورعسل ارائه داده اند. عمر این بسته بندی ها به مقدار مواد غذایی داخلشان است.

بطری های آب خوراکی

یک استارتاپ در لندن، میخواهد بطری های پلاستیکی آب را با بطری های آب خوراکی ساخته شده از جلبک جایگزین کند. این بسته بندی می تواند برای سایر مایعات خوراکی هم استفاده گردد. استفاده از جلبک به عنوان ماده بسته بندی مقرون به صرفه تر از پلاستیک تمام می گردد.

غذا های بهبود یافته صوتی

تحقیقاتی که در دانشگاه آکسفورد انجام شد نشان می دهد که مواد غذایی بستگی به موسیقی پس زمینه، طعم کم و بیش متفاوتی دارند. آن ها پیشنهاد می نمایند از موسیقی برای حذف مواد ناسالم موادغذایی استفاده گردد.

ماهی و غذا های دریایی جعلی

نه تنها گوشت بلکه ماهی را هم می توان در ازمایشگاه فراوری کرد. در سال 2002 گروهی از دانشمندان کالج تورو توانستند فیله های ماهی کوچک فراوری نمایند. شرکت نیو ویو فود هم ماهی جعلی فراوری نموده و در حال کار روی فراوری خرچنگ آزمایشگاهی است.

غذای سالم

اغلب ما از اینکه دقیقا چه می خوریم مطلع نیستیم. اسکنر غذای TellSpec این مشکل را حل می نماید و به مشتریان محتویات دقیق غذایشان را نشان می دهد. شما به راحتی دستگاه را روی ماده غذایی می گیرید و دستگاه شما را از مواد شیمیایی و آلرژن ها مطلع می نماید و به شما یاری می نماید مصرف ویتامین خود را کنترل کنید.

قهوه جویدنی

یکی از محصولاتی که هم اکنون هم در بازار وجود دارد، قهوه جویدنی است. سازندگان ادعا می نمایند که این محصول تمرکز را بهبود می بخشید و عملکرد شناختی مطلوب را تقویت می نماید. چه کسی دوست ندارد یک تکه قهوه در جیبش داشته باشد؟

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 23 مهر 1403 بروزرسانی: 23 مهر 1403 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 2331

به "در آینده چه غذا هایی خواهیم خورد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در آینده چه غذا هایی خواهیم خورد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید