طرز تهیه خوراک کیمچی

به گزارش تور استانبول، این خوراک به یاری سبزیجات و ادویه جات گوناگون تهیه می گردد. برای تهیه این خوراک معمولا از بائچو و فلفل قرمز استفاده می گردد

طرز تهیه خوراک کیمچی

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه کیمچی

کلم چینی یک عدد

پیازچه خلال شده یک پیمانه

ترب سفید خلال شده یک پیمانه

پودر فلفل چیلی یک پیمانه

نمک نصف پیمانه

سیر رنده شده دو حبه

زنجبیل رنده شده یک قاشق مربا خوری

آب یک پیمانه

طرز تهیه کیمچی

مرحله اول

کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم نموده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگ هایش از هم جدا نشوند.

مرحله دوم

لا به لای برگ های کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم گردد و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.

مرحله سوم

دستکش دست کنید و بدون اینکه برگ های کلم از هم جدا گردد لا به لای برگ هایش را از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.

مرحله چهارم

در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستوران های کره ای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو می گردد ولی در برخی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل می نمایند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 بهمن 1399 بروزرسانی: 25 بهمن 1399 گردآورنده: istanbulnet65.ir شناسه مطلب: 1420

به "طرز تهیه خوراک کیمچی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک کیمچی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید