آبه برای وساطت میان ایران و آمریکا به تهران نمی آید
به گزارش تور استانبول، به گزارش خبرنگاران، تایمز ژاپن به نقل از یک منبع وابسته به وزارت خارجه این کشور تاکید کرد هدف از سفر شینزو آبه نخست وزیر ژاپن به ایران، وساطت میان تهران-واشنگتن نیست و قرار هم نیست که وی حامل پیامی از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا باشد.

این منبع آگاه افزود: هدف اصلی کاهش تنش ها و ممانعت از وخیم تر شدن وضعیت موجود است و پای هیچ برنامه غافلگیرکننده ای هم در میان نیست.
وی تاکید کرد: قرار نیست آبه به عنوان واسطه یا پیک به تهران برود. ژاپن از هیچ یک از طرفین جانبداری نمی کند.
به نظر می رسد که هدف کاهش سطح توقعات از سفر آبه به تهران باشد به ویژه آنکه برخی کارشناسان حوزه خاورمیانه هشدار داده اند که ممکن است وی دست خالی از این سفر برشود حال آنکه ژاپن وزنه سنگینی برای واداشتن واشنگتن به بازگشت پای میز مذاکرات هسته ای نیز تلقی نمی شود.
منبع: خبرگزاری مهر