افزایش استفاده از کودک سربازان در منازعات افغانستان
به گزارش تور استانبول، کمیسیون حقوق بشر افغانستان در گزارشی گفت که استفاده از کودک سربازان در صفوف نیروهای دولتی و مخالفان مسلح دولت افغانستان افزایش یافته است.

به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران، کمیسیون حقوق بشر افغانستان گفت که در سال جاری یکصد و 26 کود در صفوف نیروهای امنیتی افغان و گروه های مخالف مسلح دولت درگیر منازعات افغانستان بودند.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
براساس این گزارش، 20 نفر از این کودک سربازان (15.9%) در صفوف نیروهای دولتی و 96 نفر دیگر (76.2%) در صفوف مخالفان مسلح دولت افغانستان حضور دارند.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
کمیسیون حقوق بشر افغانستان درباره اینکه 10 کودک سرباز دیگر (7.9%) در صفوف کدام طرف قرار دارند جزئیاتی ارائه نکرده است.
گفتنی است که در سال گذشته تعداد بچه ها که در صفوف گروه های مسلح دولتی و غیردولتی فعالیت داشتند به 90 نفر می رسید.
این گزارش همچنین نشان می دهد علاوه بر کودک سربازان، 13 کودک دیگر نیز به عنوان کارگر در واحدهای نظامی و امنیتی و پاسگاه های نظامی مخالفان دولت مشغول کار هستند.
کمیسیون حقوق بشر افغانستان همچنین می افزاید که در سال کنونی در نتیجه درگیری های افغانستان دو هزار و 19 کودک افغان کشته و یا زخمی شدند.
.
منبع: خبرگزاری تسنیم