آشپزی
یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری
یتیمک یا یتیمچه از خوشمزه ترین غذا هایی است که با بادمجان درست می گردد و برای تهیه این غذا تنها به مقداری بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز و سیر احتیاج دارید.
2 روش طرز تهیه آلبالو خشک بازاری در خانه
برای درست کردن یک آلبالو خشک خوشمزه، حتما نیازی نیست که به حیاط یا پشت بام دسترسی داشته باشید، می توانید از این روش تهیه آلبالو خشک بهره ببرید.
سلامتی خود را با روغن بادام تلخ تضمین کنید
روغن بادام تلخ از معجزات سلامتی و زیبایی به شمار می رود که کاربردهایی زیادی هم در این دو زمینه دارد. توصیه های ما را درباره این روغن شگفت انگیز در ادامه بخوانید.
کوکو گوشت و گردو غذایی لذیذ و بی رقیب برای وعده شام
کوکو گردو و گوشت به علت اینکه روغن گردو مزه خیلی خاصی دارد این غذا را خوشمزه تر نموده و بسیار پرطرفدار است.
طرز تهیه ماقوت مشهدی؛ دسری خوشمزه و آسان
ماقوت مشهدی یکی از دسرهای مناسب افطار است که در زمانی کوتاه آماده می گردد و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس است.
خوراک کرفس با مرغ، غذایی خوش عطر و طعم برای سخت پسندان
خوراک کرفس و مرغ یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید برای تنوع بخشی به منوی غذائیتان آن را درست کنید.
5 نکته مهم برای تهیه کنسرو ذرت در منزل
کنسرو ذرت یکی از کنسروهای پر کاربرد در دنیای آشپزی است که برای تهیه انواع سالاد، سوپ، فست فود و غذاهای مدرن به کار می رود.
طرز تهیه پیتزا مرغ بدون گلوتن
بیماری سلیاک یک اختلال خودایمنی است که موجب می گردد بدن، گلوتن را به عنوان یک متجاوز خارجی ببیند. سلیاک بدترین شکل عدم تحمل گلوتن است. اما حساسیت به گلوتن فقط به بیماران سلیاکی خلاصه نمی گردد! در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه یک نوع پیتزای بدون گلوتن...
طرز تهیه سس آلفردو گیاهی با شیر بادام
با تهیه پاستا آلفردو گیاهی، دوستان و آشنایان تان را با تنوع غذایی رژیم گیاهی غافلگیر کنید. در این دستورالعمل، طرز تهیه سس آلفردو وگان یا همان سس آلفردو گیاهی آموزش داده داده می گردد. در این طرز تهیه سس آلفردو، از هیچ محصول لبنی استفاده نشده است. اگر عدم...
طرز تهیه بستنی نیتروژنی (دودی) ???? به 2 روش در 20 دقیقه
بستنی نیتروژنی یا بستنی دودی یک نوع مجذوب کننده است که در زمان سرو کردن و خوردن آن بستنی شما غرق در دود می گردد. طرز تهیه بستنی نیتروژنی که این روزها خیلی هوادار پیدا نموده، آنقدرها هم سخت نیست. اما اصلاً بستنی نیتروژنی چیست و طرز تهیه بستنی دودی چگونه...
طرز تهیه سالاد بروکلی و سیب خوشمزه و ساده
اگر از خوردن غذاهای تکراری خسته شده اید، اگر دوست دارید یک وعده غذایی سبک و آسان تهیه کنید و حتی اگر گیاه خوار هستید، سالاد بروکلی مخصوص شماست. شاید ترکیب بروکلی و سیب به نظرتان خیلی جالب نرسد؛ اما اگر دوست دارید طعم های تازه را امتحان کنید، با یک بار...
جوانسازی و سفید کردن پوست با راه های خانگی
برای جوانسازی و سفیدی پوست صورت، علی رغم کرم های موجود، می توانید از بعضی کرم های طبیعی که هم هزینه کمتر و هم به صورت کاملا طبیعی هستند را نیز بهره ببرید.
جشنواره های غذا محلی برای جذب جهانگرد ها
سفری به فرهنگ غذایی ملل با جشنواره های غذادر دنیای امروز جشنواره های مختلفی برگزار می گردد که کوشش کشورهای صاحب فرهنگ این است که تقریبا تمام رویدادهای فرهنگی و اجتماعی خود را به نوعی با مساله گردشگری پیوند بزنند.
چگونه هنگام سفر تغذیه سالمی داشته باشیم؟
تغذیه سالم در سفر یکی از مهم ترین نکاتی است که بیشتر اوقات نسبت به آن بی توجه هستیم، اما نادیده گرفتن همین نکته می تواند در طول سفر مسائل زیادی برای ما رقم بزند.
نان بربریِ لیونل مسی هم پخته شد!
در سال های اخیر بار ها شاهد حضور ستاره های بزرگ دنیای فوتبال در رستوران بوراک اوزدمیر و عکس گرفتن آن ها با نان بربری منقش به نام بازیکنان در کنار این آشپز مشهور و ترکیه ای بوده ایم. پیش از این تصویری از نان منقش به نام کریستیانو رونالدو با طرح CR7 در کنار...
خواص فوق العاده کدو حلوایی
کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد اما بسیار کم کالری است به طوری که در هر 100 گرم از این گیاه تنها 20 کالری وجود دارد. علاوه بر این خواص بی شماری برای سلامتی نیز دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
کرفس و یک جهان خاصیت
خواص کرفس به میزان ای زیاد است که نظیر آن گزارش نشده است. دست اندرکاران طب سنتی و آنهایی که به قلیایی و اسیدی بودن بدن باور دارند معتقدند که کرفس می تواند از قلیایی یا اسیدی بودن محیط داخلی بدن جلوگیری نماید. در طب سنتی، بسیاری از ممالک جهان از کرفس...
طرز تهیه کوکو سیب زمینی؛ در کم ترین زمان ممکن
کوکو سیب زمینی یکی از راحت ترین غذاها برای وقت هایی است که زمان کافی نداریم. پس دست به کار شوید تا دیر نشده!
شیر سویا، اکسیر جوانی
شیر سویا به وسیله خیساندن دانه سویا و آسیاب کردن آن با آب درست می گردد. مایعی را که بعد از صاف کردن به دست می آید شیر سویا می نامند. به طور سنتی شیر سویا دارای مزه لوبیا می باشد که این مزه از سوی چینی ها به خوبی مورد قبول می باشد اما با ذائقه غربی ها زیاد...
پدر هنر آشپزی فرانسه را بشناسید
پل بوکوز در فرانسه با نام پدر هنر آشپزی مشهور است. پل بوکوز (Paul Bocuse) معروف ترین آشپز فرانسویاو چندین سال است که به اسم نمادی از آشپزی در فرانسه شناخته می گردد. بوکوز، سفیر آشپزی مدرن فرانسوی بود و به اسم یکی از برترین آشپزانی شناخته می شد که آشپزی تازه فرانسوی...